fbpx
DÉ TOOL OP HET GEBIED VAN DE RELATIEBEHEER
ontwikkeld voor visagisten
Hi visagist!
  • Met That’s CRM heb je perfect overzicht op alle potentiële deals en je bestaande klanten.
  • Niet te veel poespas zoals andere CRM-systemen, maar alleen wat je echt nodig hebt: een helder overzicht.
  • Met That’s CRM voldoe je direct aan alle regels omtrent de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).
Even voorstellen
Kevin Schuyffel voor kantoor

Kevin Schuyffel (eigenaar/directeur)

Weer een nieuw CRM-systeem?! Wij horen het je denken, maar toch spreken wij dagelijks ondernemers die tegen problemen aanlopen met hun CRM-systeem. Wat wij vaak horen is dat bijvoorbeeld het systeem dat zij gebruiken veel te complex is, te duur is, te veel onnodige functionaliteiten bevat of te wensen overlaat op gebied van support.

That’s CRM! is een perfecte aanvulling op de administratie van ZZP’ers en het MKB. Je slaat alle klantgegevens op in het CRM-systeem zodat je altijd weet wie je nog moet bellen en hoeveel deals je nog hebt open staan.

Wij zijn ervan overtuigd dat That’s CRM! een waardevolle toevoeging is binnen de business van iedere (startende) ondernemer die graag efficiënter wilt werken, meer overzicht wilt en meer wilt halen uit hun klantrelaties.

Rondleiding door That's CRM!

Een filmpje is natuurlijk handig om te kijken hoe That’s CRM eruit ziet, maar het is veel makkelijker (en verstandiger) om het gewoon eens uit te proberen. Vind je het wat, dan word je klant. En vind je het niks, dan zeg je jouw account gewoon op! Daar doen we niet moeilijk over!

Wil jij het 30 dagen gratis uitproberen? Klik dan op de volgende knop!

Reviews
Delen: