fbpx

Waarom kiezen voor That's CRM?
Rondleiding door That's CRM

Klik hier om de rondleiding te bekijken

Dagelijks spreken wij ondernemers die graag efficiënter willen werken, het overzicht kwijt zijn en andere uitdagingen tegenkomen op gebied van klantrelatiebeheer. De oplossingen die zij nu gebruiken zijn te duur, te complex of niet bedoeld als CRM-systeem.
We merken dat er behoefte was naar een betaalbaar, eenvoudig en Nederlands alternatief. Zo kan iedereen, maar dan ook écht iedereen, met That’s CRM! aan de slag met het optimaliseren van hun activiteiten en het maximale uit hun database halen.
Waarom That's CRM?

Makkelijk in gebruik

Het eenvoudige gebruik van That’s CRM! maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn voor iedere ondernemer. Zo is That’s CRM! te gebruiken door iedereen die het klantrelatiebeheer, sales, marketing, en de daarbij behorende taken, naar een nieuw niveau wilt tillen.

E-mail Marketing geïntegreerd

Naast That’s CRM! hebben wij een bewezen succesvol, Nederlands e-mailmarketingsysteem: That’s Mail!. Hiermee kun je eenvoudig landingspagina’s maken, onbeperkt e-mails versturen en jouw e-mailmarketing automatiseren.
Meer over That's Mail!

Nederlandse support en veilig (AVG)

Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om altijd hulp te kunnen krijgen waar nodig, zodat jij je snel weer kunt richten op wat er écht toe doet: ondernemen. Daarom staat ons Nederlandse supportteam klaar om jou telefonisch en via de e-mail van deskundig advies te voorzien.
Ga naar support

Betaalbaar, ook voor start-ups

Op gebied van CRM-systemen lopen de prijzen over het algemeen zeer uiteen, waardoor het niet voor iedereen haalbaar is om een CRM-systeem te gebruiken. Daarom hebben wij gekozen voor betaalbare en transparante tarieven. Geen verborgen kosten of onbetaalbare pakketten.
Bekijk de pakketten
400+
Blije klanten
8+
Franchisenemers
10+
Aantal jaren ervaring
1250000+
Mailtjes verstuurd
Wat zeggen onze klanten?

Veel verschillende bedrijven maken gebruik van ons CRM en nieuwsbrievensysteem, groot en klein en binnen verschillende branches.

Wij hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat onze systemen veel toegevoegde waarde kunnen leveren, aangezien onze klanten met gemak overzicht kunnen creëren als zij nieuwsbrieven en geautomatiseerde campagnes kunnen klaarzetten.