fbpx

HALLO! Vanuit ons prachtige kantoor in Den Haag,
maken we samen ons CRM beter!
30 DAGEN GRATIS UITPROBEREN
Even voorstellen

Kevin Schuyffel (directeur/eigenaar)

Weer een nieuw CRM-systeem?! Wij horen het je denken, maar toch spreken wij dagelijks ondernemers die tegen problemen aanlopen met hun CRM-systeem. Wat wij vaak horen is dat bijvoorbeeld het systeem dat zij gebruiken veel te complex is, te duur is, te veel onnodige functionaliteiten bevat of te wensen overlaat op gebied van support.
Ook heeft directeur Kevin Schuyffel dit als (startende) ondernemer als zeer frustrerend ervaren. We begrijpen dan ook deze frustraties, irritaties en problemen als geen ander en hebben daarom de knoop doorgehakt om ons eigen CRM-systeem te bouwen. Volledig vanuit de visie van een ondernemer en niet vanuit die van een programmeur. Een CRM-systeem ontwikkeld door een ondernemer, voor (startende) ondernemers.

Waarom nóg een CRM?

That’s CRM! is een perfecte aanvulling op het huidige e-mailmarketingsysteem That’s Mail!. Ondernemers kunnen alle gegevens opslaan in het CRM-systeem om hun dossiervorming overzichtelijker en efficiënter in te richten.

Ook kunnen zij salesgesprekken concreet bijhouden in een helder overzicht, offertes structureren, notities maken, taken en reminders instellen en als kers op de taart, kun je met een paar drukken op de knop een nieuwsbrief opmaken en versturen naar (een deel van) jouw database.

Voor alle vragen, suggesties en problemen staat ons deskundige Nederlandse supportteam je graag zowel telefonisch als via WhatsApp en e-mail te woord. Zo hoef je geen supporttickets aan te maken voor vragen of problemen en krijg je een snel en persoonlijk advies. Wel zo makkelijk en prettig, toch?

Dit zijn allerlei zaken die ik zelf heel erg miste als starter en al helemaal niet kon vinden in één, betaalbaar systeem. Met That’s CRM! willen wij hen de kans bieden om deze chaos te vermijden en hetgeen te doen waarvoor zij ondernemer zijn geworden: ondernemen.” aldus Kevin Schuyffel.

Wij zijn ervan overtuigd dat That’s CRM! een waardevolle toevoeging is binnen de business van iedere (startende) ondernemer die graag efficiënter wilt werken, meer overzicht wilt en meer wilt halen uit hun klantrelaties.

Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!

400+
Blije klanten
8+
Aantal franchisenemers
10+
Aantal jaren ervaring
1250000+
Mailtjes verstuurd
Wat zeggen onze klanten?

Veel verschillende bedrijven maken gebruik van ons CRM en nieuwsbrievensysteem, groot en klein en binnen verschillende branches.

Wij hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat onze systemen veel toegevoegde waarde kunnen leveren, aangezien onze klanten met gemak overzicht kunnen creëren als zij nieuwsbrieven en geautomatiseerde campagnes kunnen klaarzetten.