fbpx

Nog een CRM?!

Schuyffel 7 maart 2022 0 Comments
Top view on messy office desk with laptop, coffee and post it no

Dagelijks spreken wij van That’s Mail ondernemers die tegen problemen aanlopen met hun CRM-systeem. Wij horen vaak dat het door hen gebruikte systeem veel te complex is. Ook wordt het te duur bevonden en bevat het te veel onnodige functionaliteiten of te laat de support te wensen over.

Als startend ondernemer liep directeur Kevin persoonlijk ook tegen deze zaken aan, hij ervoer dit als erg frustrerend. Wij begrijpen deze frustraties, irritaties en problemen dus als geen ander. Daarom hebben wij ons eigen CRM-systeem gebouwd hebben, een CRM-systeem voor de ondernemer.

 

That’s CRM! – voor de ondernemer

That’s CRM! is een perfecte aanvulling op het huidige e-mailmarketingsysteem That’s Mail! Ondernemers kunnen nu eenvoudig gegevens opslaan in het CRM-systeem om hun dossiers overzichtelijker en efficiënter in te richten.

Salesgesprekken kunnen concreet worden bijgehouden in een helder overzicht. In dit overzicht kunnen offertes worden gestructureerd, notities gemaakt en taken en reminders ingesteld.  Als kers op de taart kan er met een paar drukken op de knop een nieuwsbrief worden opgemaakt en verstuurd naar (een deel van) jouw database.

Onze service is onveranderd; het Nederlandse supportteam staat uiteraard voor je klaar met deskundig advies. Problemen, suggesties en vragen kunnen telefonisch, via WhatsApp of via e-mail naar ons worden gestuurd. Ingewikkelde, langdurende supporttickets?  Of onbereikbare supportafdelingen met een onpersoonlijk advies? Daar houden wij niet van. Betaalbaar, goed bereikbaar en een persoonlijk advies. Dat is voor jou als ondernemer wel zo makkelijk en prettig!

De complete service die Kevin als starter niet kon vinden, bestaat nu in één systeem dat ook nog schappelijk geprijsd is. Met That’s CRM! willen wij starters en bestaande bedrijven de kans bieden om te werken met een efficiënt CRM-systeem. Zo is er volledige focus op hetgeen ondernemers het beste kunnen: ondernemen.

Wij hebben de overtuiging dat That’s CRM! een waardevolle toevoeging is binnen de business van iedere ondernemer die graag efficiënter wil werken, meer overzicht wil en meer wil halen uit de relaties met klanten.

Welk pakket past bij mijn bedrijf?

Misschien maak je momenteel al gebruik van een CRM-systeem waar je niet helemaal tevreden over bent. Wellicht maak je gebruik van andere, soms tijdelijke, oplossingen zoals Trello of Excel. Wij snappen dat je als ondernemer niet over één nacht ijs gaat. Ook snappen we dat je de huidige oplossingen niet zomaar aan de kant zet.

Ook zijn we ons ervan bewust dat er niet één pakket is dat bij iedere onderneming past. Daarom hebben wij een drietal pakketten samengesteld: LITE, BASIS en PLUS.

LITE

1250
per maand
  • Max 5 gebruikers

Adresboek

Taken

Notities

BASIS

2250
per maand
  • Idem als LITE, plus:

Deals


PLUS

4950
per maand
  • Idem als BASIS, plus:

E-mailmarketing

Marketing Automation

Online Videotraining

LITE

950
per maand
  • Max 5 gebruikers

Adresboek

Taken

Notities

BASIS

1950
per maand
  • Idem als LITE, plus:

Deals

PLUS

4450
per maand
  • Idem als BASIS, plus:

E-mailmarketing

Marketing Automation

Online Videotraining

Om een goede keuze te kunnen maken welk pakket bij jouw bedrijf past, bieden wij elke klant een gratis proefperiode aan. Zo heb je 30 dagen de tijd het gekozen pakket naar hartenlust te kunnen uitproberen, zonder enige verplichting.

Als je binnen deze proefperiode toch een ander packet wilt proberen, is dat geen enkel probleem. Neem even telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Vragen of opmerkingen

Heb jij behoefte aan extra informatie of heb je een opmerking? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag! Klik hier of op de onderstaande knop.

Inschrijven nieuwsbrief

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, tips en meer! Schrijf je direct in:

Delen:
AboutKevin Schuyffel
Kevin Schuyffel is eigenaar van That's CRM en That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in CRM en e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven).