fbpx

Het kiezen van jouw CRM-systeem!

Schuyffel 22 maart 2022 0 Comments

Het aantal aanbieders van CRM-systemen is groot en divers. Wij kunnen ons voorstellen dat deze hoeveelheid en de vele verschillende functionaliteiten voor keuzestress kan zorgen. Vandaar dat wij voor jou een helder overzicht gemaakt hebben, waarin wij enkele leveranciers uiteengezet hebben. Zo kun jij een doordachte keuze maken bij het kiezen voor een CRM-systeem. Bekijk hierboven het overzicht!

Om je nog een extra handje te helpen bij jouw keuze, leggen wij je graag uit wat de genoemde functionaliteiten betekenen voor jouw abonnement op het CRM-systeem van That’s CRM!.

Servers in Europa (AVG)

Sinds 25 mei 2018 is de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’, ofwel ‘AVG’, van kracht. Deze privacywetgeving zorgt ervoor dat organisaties en ondernemers meer verantwoordelijkheden hebben als het aankomt op het verwerken van persoonsgegevens. Een combinatie van een naam en een e-mailadres worden ook als persoonsgegevens gezien. Hierdoor is het extra belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen voor een CRM-systeem. Is een aanbieder niet transparant of maakt het gebruik, bijvoorbeeld, gebruik van Amerikaanse servers? Probeer deze dan te vermijden om mogelijke problemen te voorkomen!

Gebruikersaantal

Wil je graag samen kunnen werken in het CRM-systeem of ervoor zorgen dat iedereen van jouw team op de hoogte is van bepaalde activiteiten? Wij vinden het belangrijk bij That’s CRM! dat jij eenvoudig het CRM-systeem moet kunnen implementeren binnen jouw bedrijf. Vandaar dat je bij That’s CRM! standaard een gebruikersaantal van 5 personen hebt. Zo kunnen meerdere mensen inloggen in het CRM-systeem en kun je eenvoudig samenwerken binnen één systeem. 

 

Nederlandse helpdesk

Onze Nederlandse helpdesk staat voor jou klaar. Wij helpen je met al jouw vragen, opmerkingen of suggesties over het CRM-systeem. Ons deskundige supportteam staat telefonisch, via e-mail én via WhatsApp voor alle klanten van That’s CRM! klaar. Wel zo fijn om hulp te kunnen krijgen waar nodig, toch? 

Sales Pipelines

Met de ‘deals’-functie van That’s CRM! maak je eenvoudig jouw sales pipeline (funnel) overzichtelijk en visueel. Met een simpele druk op de knop, sleep je met het drag-and-drop-systeem een potentiële klant naar de volgende fase in jouw sales funnel. Hou concreet bij waar je bent gebleven in een gesprek en pak de draad gemakkelijk weer op bij een volgend gesprek. Zo kun jij gericht werken aan het laten groeien van jouw klantenaantal. 

E-mailmarketing geïntegreerd

That’s CRM! staat voor eenvoud en efficiëntie. Vandaar dat wij van mening zijn dat je het best vanuit één systeem kunt werken. Om hierin onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons e-mailmarketingsysteem (That’s Mail!) geïntegreerd in het CRM-systeem. Geen verschillende systemen met verschillende accounts, maar een all-in-one oplossing. Maak eenvoudig jouw nieuwsbrieven en e-mails op en verstuur ze vanuit hetzelfde systeem. Uiteraard kun je hierin ook marketing automation toepassen en zo e-mails automatisch laten versturen of elkaar laten opvolgen. Achteraf kun je eenvoudig de prestaties van jouw e-mailmarketing aflezen in overzichtelijke grafieken. 

 

Custom API koppeling

Momenteel ondersteunen wij met That’s CRM! verschillende koppelingen met andere systemen. Werk jij momenteel met een systeem en zou jij deze graag als koppeling met That’s CRM! zien? Laat het ons weten en dan kijken wij wat mogelijk is. 

 

Proefperiode

Wij begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat en een goede keuze wilt maken. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben dat iedereen het CRM-systeem 30 dagen gratis mag uitproberen. Zo kun jij een maand lang gebruik maken van het systeem en een goede keuze maken als het aankomt op het efficiënt inrichten en overzichtelijk maken van jouw bedrijfsactiviteiten. Test alle functionaliteiten en maak optimaal gebruik van jouw proefperiode. Zo weet jij zeker dat jij voor het goede systeem én het juiste pakket kiest. 

Goede keuze maken

Met behulp van het overzicht en uitleg van de functionaliteiten kun jij nu aan de slag om een goede keuze te maken om het maximale te halen uit jouw klantrelaties en meer overzicht te creëren in jouw bedrijfsactiviteiten. Toch behoefte aan extra informatie? Laat ons jou persoonlijk adviseren. Neem contact met ons en dan helpen wij je graag!

Vragen of opmerkingen

Heb jij behoefte aan extra informatie of heb je een opmerking? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag! Klik hier of op de onderstaande knop.

Inschrijven nieuwsbrief

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, tips en meer! Schrijf je direct in:

Delen:
AboutKevin Schuyffel
Kevin Schuyffel is eigenaar van That's CRM en That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in CRM en e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven).