fbpx

Waarom kies jij voor That’s CRM?

Schuyffel 12 mei 2022 0 Comments

Bedrijven van elke omvang worden voortdurend gepusht innovatieve manieren te ontwikkelen waarmee ze potentiële klanten kunnen aantrekken. Om bestaande klanten tevreden te houden waarop deze terugkeren, wordt de verkoop gestimuleerd, upsell-kansen vergroot en cross-selling-mogelijkheden verbeterd. Maar is dit voldoende?

Op de vraag: hoe kan de eigenaar van een klein bedrijf zijn klanten tevreden houden, is ons antwoord: met klantgerichte CRM softwareoplossingen. E-mailmarketing is hot en dit zal voorlopig ook zo blijven. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om de functionaliteiten van That’s Mail te integreren in That’s CRM. Zo heb je twee vliegen in één klap. Lees hier de voordelen en wie weet ben je overtuigd.

Jouw klantenservice op orde

Er zijn verschillende redenen waarom een klein bedrijf kan staan, stilstaan of omvallen. Het leveren en onderhouden van een goed functionerende klantenservice, kan gemakkelijk worden beheerd en/of verbeterd. That’s CRM kan en wil jou hierbij graag van dienst zijn.

De klantenservice is een belangrijke factor bij het aantrekken en vasthouden van klanten. De maatstaf voor een tevreden samenwerking tussen twee partijen hoeft niet moeilijk te zijn. Ook onze klantenservice plaatst de klant op de voorgrond en dit zal uiteindelijk ook bij jouw bedrijf zijn vruchten afwerpen!

1. Alle klantinformatie op één centrale plek

Bij menig kleine bedrijven wordt klantinformatie op veel verschillende plaatsen opgeslagen. Klanten, bedrijven en hun informatie worden ergens geregistreerd en weggezet. Op het moment dat je deze informatie wilt terughalen, zeg na een paar maanden, weet je niet meer waarom of waar je die gegeven hebt opgeslagen.

That’s CRM-systeem heeft een format bedacht om deze situatie te voorkomen. De opgeslagen klant en informatie zijn makkelijk terug te vinden op één centrale plek in jouw database. Het grote voordeel hiervan is dat je direct kan zien, welke afspraken er zijn gemaakt en/of deze zijn uitgevoerd.

2. Vervolgacties onder controle

Wanneer de klantenservice of verkoper belooft dat hij/zij jou over een paar weken zal bellen om bijvoorbeeld de voortgang van een project te bespreken, zal de klant hier vanuit gaan. Gebeurt dit niet, dan verliest die vertegenwoordiger de geloofwaardigheid van deze klant, waarbij jouw onderneming zijn uiterste best moet doen het vertrouwen van de klant te behouden. Om dit te helpen voorkomen kunnen wij jou van dienst zijn.

That’s CRM-oplossing kan een nuttig hulpmiddel zijn bij het tot stand brengen van betrouwbare zakelijke interacties. Vervolgacties op jouw klanten kunnen hier gemakkelijk worden aangemaakt, waardoor situaties als hierboven beschreven uitgesloten worden. Je kunt de verschillende fases van jouw openstaande transacties via That’s CRM volgen en direct handelen wanneer een klant neigt te vertrekken.

3. Wat verwacht jouw klant?

Klanten voelen zich niet gezien wanneer ze generieke aanbiedingen en berichten ontvangen. Gerichte en gepersonaliseerde informatie daarentegen wel. Bedenk dat klanten zich graag ‘speciaal’ willen voelen.

Met That’s CRM kun je klantinformatie op verschillende manieren gebruiken. Met op maat gemaakte berichten, aanbiedingen en kortingen voor specifieke klanten op basis van hun specifieke behoeften. Met deze manier van benaderen, kun jij de beste intentie voor de klant laten zien.

Heb jij een beperkt budget?

Een CRM voor kleine bedrijven hoeft niet prijzig te zijn. Als je een beperkt budget hebt, neem dan contact op met de klantenservice van That’s CRM. Wij begrijpen het belang van klanttevredenheid als de beste en de kans is groot dat wij samen een oplossing vinden, wat tot ieders tevredenheid zal resulteren.

Hebben wij jou overtuigd te kiezen voor That’s CRM? Mooi! 

Vragen of opmerkingen

Heb jij behoefte aan extra informatie of heb je een opmerking? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag! Klik hier of op de onderstaande knop.

Inschrijven nieuwsbrief

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, tips en meer! Schrijf je direct in:

Delen:
AboutKevin Schuyffel
Kevin Schuyffel is eigenaar van That's CRM en That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in CRM en e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven).